You are weird man 2.0

      6 Reacties op You are weird man 2.0

Want jullie dachten dat ‘You are weird man ‘ zeker alles was!

– In Pai nam ik een massage, die super goed was btw. Maar toen de masseuse m’n tattoo’s zag haalde ze de buurvrouw erbij, en de kat. Die kat zette ze bij mij op de massagetafel, pakte de voorpootjes bij elkaar en zei met een gek stemmetje Sawadikaaa, sawadikaaa, sawadikaaa! Tìjdens de massage!

– Ik had al eerder verteld over het National Anthem op de markt; dat gebeurd dus ook in de bioscoop, vlak voor de film begint en je net goed geïnstalleerd in de stoel zit met een dekentje (want airco op standje -10). Kun je dus weer opstaan.

– In Chiang Dat had ik gewild dat ik optijd was opgestaan, toen we bij een straat tentje zaten te eten. Die kraampjes hebben gewoon een terras hé, op de stoep welteverstaan, maar toch een echt terras. Komt er een vrachtwagen langs met een waterspuit. Zó over de bbq en het terras! Én me papayasalade!

– Met het eten gaat het wel vaker mis ook. Zoals toen iemand wél de bestelling kwam opnemen maar er vervolgens niemand ging koken. Okee…. Na een half uur zijn we maar gegaan.

– Om iets te kunnen bestellen heb ik een vertaal-app met ‘ik ben vegetariër’ voorgeprogrammeerd in het Thais. Maar, deze vrouw kon redelijk Engels en leek me te begrijpen. Tot ik me noodlesoep met kippenbout voorgeschoteld kreeg. I’m sorry, i asked for vegetarian. No meat. ‘ohhh is oké! ‘ zei de mevrouw. ‘is no meat, is chicken!’. Ohhhhh oké dan 😑 maar dat eet ik ook niet dus, gekke vegetariër hier.

– Wat ze wel altijd hebben is ijsthee. In de variaties ‘met ijs’, ‘zonder ijs’, ‘met gekrushed ijs’, of ‘warm’. Warme IJSthee.

-Er is ook altijd iemand die je ongevraagd de weg wijst. Ook als ze hem zelf niet weten. En ook als je helemaal niet verdwaald was.

– Of iemand die de bus voor je roept. Alsof je dat zelf niet kunt. Of een lege stoel aanwijst. Joh tnx, als ik jou niet had ging ik vast bij iemand op schoot zitten.

-De hele top 40 bestaat uit covers van ‘Hallo from the other side’ van Adele. Alle varianten. Behalve die van Adele.

-En last but not least, was op Koh Mook (dat eiland met die slangen ja) , de enige dokter voor onbepaalde tijd op vakantie. En het ziekenhuis is dicht op zondag. Huh?

You are weird man 2.0
Hoeveel sterren geef je dit bericht?

6 reacties op “You are weird man 2.0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *